Mondhygiënist

Mondhygiënist

De hygiëne van uw mond is zwaarwegend voor het behouden van uw tanden en kiezen. Slechte mondverzorging kan zorgen voor ontstoken tandvlees, onherstelbare consequenties en zelfs het verlies van uw tanden. Onze mondhygiënist zorgt er samen met u voor dat uw mond en uw tandvlees sterk en gezond blijven.

Heeft u last van tandsteen of veel tandplak? Alleen uw mondhygiënist of tandarts in Voorschoten kan dit op een juiste manier verwijderen. Tandsteen is namelijk erg hard. Er zijn verschillende technieken om tandsteen te verwijderen, waaronder een aantal die erg pijnlijk kunnen zijn. Wij gebruiken één van de zachtste en meest effectieve manieren om van uw tandsteen en tandplak af te komen. Voor de beste hygiëne behandelen wij uw mond met de zogenoemde airflow. Dit is een pijnloze manier van dieptereiniging door middel van een zandstraal die uw tandvlees weer gezond maakt. Naast het tweemaal daags tandenpoetsen adviseren wij u om uw gebit regelmatig te reinigen met o.a. ragers en stokers. Voor een optimaal gezond gebit raden wij u aan om elk half jaar een afspraak in te plannen met uw mondhygiënist.

Mondhygiënist

Onze behandelingen

Bent u op zoek naar een tandarts in Voorschoten centrum? Bij Tandartspraktijk Voorschoten tandarts Voorschoten vindt u alle tandheelkundige specialisaties onder één dak. Heeft u vragen over onze diensten als tandarts in Voorschoten? Neem dan gerust contact met ons op via ons emailadres: info@tandartspraktijkvoorschoten.nl of telefonisch op het nummer 071-2020012. Ons team specialisten staat klaar voor al uw vragen en helpt u graag verder. Wilt u zich inschrijven?

Inschrijven