Over ons

Over Tandartspraktijk Voorschoten

Tandartspraktijk Voorschoten is een tandarts in Voorschoten gevestigd aan de Schoolstraat 69. Onze sfeervolle en servicegerichte tandartspraktijk ligt centraal gelegen nabij het centrum van Voorschoten. Bij ons vindt u onder één dak alle tandheelkundige zorg voor uw hele gezin. Wij doen er alles aan om uw glimlach mooi en gezond te houden. Tandartspraktijk Voorschoten is een multidisciplinaire praktijk waar tandartsen, mondhygiënisten en tandtechnici nauw samenwerken. Ook voor esthetische behandelingen, zoals bleken en facings kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij een van de meest geavanceerde technieken op het gebied van beugels, namelijk de Invisalign. Deze techniek zorgt ervoor dat u rechte tanden krijgt zonder dat dit voor de buitenwereld zichtbaar is. Tandartspraktijk Voorschoten is een praktijk waar u nog een vaste tandarts heeft en een vertrouwd aanspreekpunt heeft aan de balie. Uw mondgezondheid staat bij ons op nummer één. Desalniettemin vinden wij het net zo belangrijk dat u in onze praktijk een prettige en ontspannen sfeer ervaart.

Voor veel patiënten is Tandartspraktijk Voorschoten al ruim een decennium het vertrouwde adres voor tandheelkundige zorg.

Ons team

M. Ghafari

Tandarts MSc
BIG-nummer: 09913907302

Baghdi Sar

Tandheelkundige medewerker

Aya Al-Sarraf

Praktijkmanager

Salma

Tandartsassistent

Ramez

Tandartsassistent (stagiair)

A.R. Khedri

Klinische Tandtechnieker

Wilt u zich inschrijven bij Tandartspraktijk Voorschoten of heeft u vragen?

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Voorschoten? Tandartspraktijk Voorschoten is dé tandarts in Voorschoten met alle tandheelkundige specialisaties in een praktijk. In de avonduren kunt u bij onze enthousiaste en gedreven tandartsen terecht. Heeft u vragen over onze dienstverlening als tandarts in Voorschoten? Neem dan gerust contact met ons op via ons emailadres: info@tandartspraktijkvoorschoten.nl of telefonisch op het nummer 071-2020012. Ons team specialisten staat klaar voor al uw vragen en helpt u graag verder. Wilt u zich inschrijven? Klik hier.

Onze behandelingen

Als tandarts in Voorschoten bieden wij u een compleet pakket aan tandheelkundige zorg. Niet alleen voor u, maar ook voor uw hele gezin.