Een warm welkom bij Tandartspraktijk Voorschoten

Behandelingen

Lees meer

Inschrijven

Lees meer

Spoed

Lees meer

Contact

Lees meer

Dé tandarts in Voorschoten voor het hele gezin

Tandartspraktijk Voorschoten is uw tandarts in Voorschoten. Wij zijn een moderne tandartspraktijk die u complete en persoonlijke tandheelkundige zorg biedt. Niet alleen voor u, maar ook voor uw kind zorgen wij voor een prettige ervaring bij uw tandartsbezoek. Onze gediplomeerde tandheelkundige specialisten zorgen ervoor dat uw mond gezond blijft. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur en passen de meest recente technologie toe op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde. Zo beschikken wij over een 3D mondscanner en behoort 3D printing tot de mogelijkheden die wij bieden. Onze specialisten blijven stuk voor stuk doorleren door middel van cursussen en bijscholingen zodat zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied blijven. Of u nu op zoek bent naar een algemene tandarts, een specialist in het plaatsen van kronen en bruggen, een mondhygiënist of een esthetische tandarts, wij helpen u graag verder.

Onze visie

Compleet en persoonlijk. Deze twee woorden vatten de visie van Tandartspraktijk Voorschoten samen. Bij onze tandartspraktijk in Voorschoten willen wij u alles bieden wat u aan mondzorg nodig heeft, zodat u slechts één adres heeft waar u terecht kunt met al uw vragen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u zich prettig voelt. Daarom staan we voor een persoonlijke benadering en echte aandacht.

Onze visie

Waarom u voor Tandartspraktijk Voorschoten kiest

Ervaren specialisten

Ervaren specialisten

Al onze tandartsen, mondhygiënisten en specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van tandheelkundige zorg.

Alle behandelingen onder 1 dak

Alle behandelingen onder 1 dak

Een tandarts, mondhygiënist, implantoloog en een tandtechnicus onder één dak. Daarnaast bieden wij behandelingen voor kinderen en angstige patiënten.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Wij bespreken uitgebreid met u wat u belangrijk vindt, wat we gaan doen en waarom we dat gaan doen. Op grond daarvan stellen we een plan op waarmee uw gebit in topconditie wordt gebracht of gehouden.

3D mondscanner

3D mondscanner

Wij maken gebruik van een 3D mondscanner, waardoor er geen afdruk meer genomen wordt. Zo krijgt u op een comfortabele manier inzicht op uw dentale situatie.

Moderne apparatuur

Moderne apparatuur

Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur en passen de meest recente technologie toe.

Tarieven

Tarieven

De tarieven die wij hanteren, worden berekend aan de hand van codes die bepaald zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn dus gelijk aan de tarieven elders.

Lees meer

Spoed

Voor spoedgevallen verzoeken wij u tijdens onze werktijden zo vroeg mogelijk in de ochtend telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan meestal op dezelfde dag nog ruimte voor u vrij maken om u te helpen.

Voor spoedgevallen buiten onze werktijden kunt u contact opnemen met de spoeddienst Dental 365. Het bijbehorende telefoonnummer is: 070-2040010.

Mocht u gebruik maken van deze dienst, houdt u er dan rekening mee dat u direct contant of per pin moet afrekening na de behandeling. Vergeet niet uw legitimatie en zorgpas mee te nemen.

Onze behandelingen

Bent u op zoek naar een tandarts in Voorschoten centrum? Bij Tandartspraktijk Voorschoten tandarts Voorschoten vindt u alle tandheelkundige specialisaties onder één dak. Heeft u vragen over onze diensten als tandarts in Voorschoten? Neem dan gerust contact met ons op via ons emailadres: info@tandartspraktijkvoorschoten.nl of telefonisch op het nummer 071-2020012. Ons team specialisten staat klaar voor al uw vragen en helpt u graag verder. Wilt u zich inschrijven?

Inschrijven